Dagblad Suriname

125 aspiranten bevorderd in naast hogere rang


IPO wachten al 11 maanden op bevorderingen

Het Korps Politie Suriname heeft vrijdag 125 aspiranten bevorderd in hun naast hogere rang, namelijk agent van politie derde klasse. Volgens waarnemend hoofd Speciale Diensten, hoofdinspecteur Alimoedien Nasrullah, hebben deze bevorderingen op structuurniveau plaatsgevonden. De bevorderingen zijn op de afdelingen alwaar de aspiranten te werk zijn gesteld, geschied. Nasrullah zegt dat binnen zijn structuur hij een groep van 9 heeft bevorderd. Alle structuurhoofden hebben een lijst meegehad met het aantal bevorderingen.
Op station Latour zijn 8 aspiranten bevorderd.

Dagblad Suriname heeft in verband hiermee gesproken met de ressortcommandant van Latour, inspecteur Sjaam Debi-Tewarie. Hij is het content over de bevorderingen op zijn afdeling. Deze bevorderingen hebben op het bureau plaatsgevonden en is feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje. De ressortcommandant heeft een toespraak gehouden en daarbij de agenten gefeliciteerd en succes in hun verdere carrière toegewenst.

In regio Midden Suriname zijn bijkans 30 aspiranten bevorderd. Dit geschiedde op het bureau van de regiocommandant en commissaris, Robby Ramjiawan, te politie De Nieuwe Grond.

IPO’s zijn het wachten al zat
De geslaagde politiefunctionarissen van de Inspecteursopleiding (IPO) zijn nog steeds wachtende op hun bevorderingen. Ze zijn inmiddels het wachten al zat. Voor het eerst doet een dergelijke situatie zich voor dat geslaagden van de IPO bijkans 11 maanden wachten op hun bevordering. Zij wijten de aangehouden bevorderingen aan het mismanagement van de korpsleiding.

Saskia BandhanSource link

Comments

Meest Gelezen

Wij verzamelen al het nieuws omtrent Suriname en presenteren dit in een mooi design.

Ons doel is het nieuws overzichtelijker te maken en te bundelen onder één adres.

Selecteer uw krant

Archief

Facebook

Copyright - Worldnieuws.com / worldnieuws.com / Starnieuws.eu / Starnieuws.info © 2016

To Top