Starnieuws | Het Ontstaan en Succes Van De Populairste Surinaamse Website.

Starnieuws Suriname

nss

Logo Network Star Suriname

Starnieuws is een Surinaamse nieuwssite dat in 2010 na lange voorbereidingen gepresenteerd en gepubliceerd is. De website maakt deel uit van het “Network Star Suriname” (NSS) en is opgericht door President-Commissaris dhr. Humphrey Schurman en Directeur mevr. Nita Ramcharan. Het doel van de website is om in te spelen op een ontbrekende factor binnen de Surinaamse nieuws branche. Namelijk het 24/7 leveren van nieuws en media. Het immense succes kort na de lancering van Starnieuws benadrukte hoe groot de vraag hiernaar was.

Starnieuws Hoofdredacteur | Nita Ramcharan

Nita Ramcharan | Hoofdredacteur Starnieuws

Nita Ramcharan | Hoofdredacteur Starnieuws

Voordat mevr Ramcharan Starnieuws oprichtte was zij o.a. hoofdredacteur van De Ware Tijd en Times of Suriname. Daarnaast was zij tevens eindredacteur van 10 minuten Journaal en Suriname Vandaag. Zij functioneerde ook als vicepresident van de Associatie van Caribische Mediawerkers.

Momenteel is zij presentator bij ABC Welingelichte Kringen. Naast presenteren is Nita ook actief als docent “Corporate Communication Unasat”. Kortom een vrouw met zeer overtuigende referenties. In een interview met de populaire televisie en YouTube programma “Tap A Bankstel” doet mevr Ramcharan een boekje open over haar privé leven en het ontstaan van Starnieuws. In het interview gaat zij dieper in op het succes en wat voor invloed dit gehad heeft op haar leven.

 

Humphrey Schurman | Medeoprichter | President-Commissaris

Humphrey Schurman

(rechts)Humphrey Schurman

Medeoprichter dhr. Humphrey Schurman is in het dagelijks leven actief als advocaat. Hij adviseert en ondersteund verschillende Surinaamse en Buitenlandse organisaties op juridisch gebied. In 2005 richten hij de stichting “Foundation for Advocacy of Intellectual Property in Suriname.” op. Door deze stichting worden de intellectuele eigendommen van individuen en bedrijven beschermt juridisch beschermt.

Naast zijn werkzaamheden als advocaat is hij in zijn privé leven ook Hoofdcommissaris van de Boy scouts. Voorzitter van de raad van bestuur bij de stichting St. Vincent Hospital. Op zijn website verteld dhr Humphrey meer over zich zelf.

 

 

 

Wij verzamelen al het nieuws omtrent Suriname en presenteren dit in een mooi design.

Ons doel is het nieuws overzichtelijker te maken en te bundelen onder één adres.

Selecteer uw krant

Archief

Facebook

Copyright - Worldnieuws.com / worldnieuws.com / Starnieuws.eu / Starnieuws.info © 2016

To Top