Starnieuws

Lions Club Para voert milieuproject uit te Bernarddorp


18 Jun, 20:27

foto

Cecil Valies, president van Lions Club Para met een foto van de oude situatie. Op de achtergrond de nieuwe vuilkorf.

Bewoners van de Pikaweg en omgeving (Bernarddorp) hebben zaterdag een vuilkorf van 2×2 meter gekregen van Lions Club Para voor het plaatsen van hun vuilniszakken. Het project is uitgevoerd onder de slogan ‘een schone omgeving zorgt voor een gezond milieu’.

Dit project is een initiatief van de president van Lions Club Para, Cecil Valies. Nadat de commissie Public Health & Social Services in samenwerking met het districtscommissariaat Para een locatie had geïdentificeerd, ging ze aan de slag.
Het geïdentificeerde terrein dat door de bewoners als vuilstortplaats werd gebruikt, werd in samenwerking met het constructiebedrijf MAIN NV en het commissariaat gerehabiliteerd.

De bewoners van het gebied, onder wie de schooljeugd, werd op het hart gedrukt verantwoordelijk om te gaan met het vuil. Zij moeten ook een steentje bijdragen om hun omgeving schoon te houden en zo het dorpsgebied tot ontwikkeling te brengen.

De Lions Club Para zegt ook dit verenigingsjaar de ‘We Serve’ gedachte hoog in het vaandel is gehouden. Het laatste project is het overhandigen van verbandmiddelen aan de bewoners van de Esterhof (Esterstichting). Valies draagt met een gerust hart en een voldaan gevoel de hamer over aan de zijn opvolger, Lucia Balker, die vanaf 1 juli aan de slag gaat.

 Source link

Comments

Meest Gelezen

Wij verzamelen al het nieuws omtrent Suriname en presenteren dit in een mooi design.

Ons doel is het nieuws overzichtelijker te maken en te bundelen onder één adres.

Selecteer uw krant

Archief

Facebook

Copyright - Worldnieuws.com / worldnieuws.com / Starnieuws.eu / Starnieuws.info © 2016

To Top