Starnieuws

Vader die dochter misbruikte, krijgt drie jaar celstraf


21 Apr, 00:38

foto

Brian N. heeft zijn bloedeigen dochter van negen jaar seksueel misbruikt. Kantonrechter Siegline Wijnhard heeft de man een celstraf van drie jaar onvoorwaardelijk opgelegd in deze zaak. Ze voerde aan dat hij als vader zijn dochter onder elke omstandigheid had moeten beschermen. Hij heeft juist haar leven verpest. Ze noemde het feit zeer ernstig.

Het negenjarig meisje blijft erbij dat haar vader haar heeft misbruikt. De verdachte zegt dat zijn dochter liegt. Officier van justitie, Claudia Bruining, had een celstraf van vijf jaar onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht, geëist. Wijnhard achtte het feit wettig en overtuigend bewezen. Bruining voerde aan dat een anonieme beller een tip doorspeelde aan de politie. Het meisje werd van school gehaald en ze werd door de gynaecoloog onderzocht.

De hymen waren niet in tact en ze had een wijde vagina-opening. Volgens de deskundige kon dit niet door een potlood gebeurd zijn, zoals dat door de moeder en verdachte beweerd werd. Het kind hield vol dat haar vader haar diverse keren heeft misbruikt toen haar moeder niet thuis was. Hij stopte steeds zijn vinger in haar vagina en ze mocht niets aan anderen vertellen. Ze is erg bang voor haar vader en huilde steeds toen ze de verklaringen aflegde. De verdachte heeft steeds gebruikgemaakt van zijn zwijgrecht.

Wanita Ramnath

 Source link

Comments

Meest Gelezen

Wij verzamelen al het nieuws omtrent Suriname en presenteren dit in een mooi design.

Ons doel is het nieuws overzichtelijker te maken en te bundelen onder één adres.

Selecteer uw krant

Archief

Facebook

Copyright - Worldnieuws.com / worldnieuws.com / Starnieuws.eu / Starnieuws.info © 2016

To Top