Waterkant

Directeur Energie Bedrijven Suriname geschorst


post thumbnail

PARAMARIBO, 18 mrt – Rabindre Parmessar is geschorst als directeur van Energie Bedrijven Suriname, EBS. De voormalige parlementariër voor de Nationale Democratische Partij is in ongenade gevallen bij zijn superieuren. Hoewel hij reeds geruime tijd op de schopstoel zat, was er niet meteen aanleiding voor drastisch ingrijpen. Parmessar heeft daar nu in hoogst eigen persoon voor gezorgd.

In elk geval wordt het als reden aangevoerd. Het afsluiten van de energievoorziening aan het Diakonessenhuis in Paramaribo blijkt achteraf een onvergeeflijke misser. Volgens EBS heeft het ziekenhuis een te grote achterstand opgelopen in de betaling. Na aanmaningen is overgegaan tot het knippen van de stroomtoevoer naar een aantal afdelingen van het ziekenhuis. De kritiek vanuit de samenleving was niet mals.

Kritiek die zeker regeringspartij NDP op dit moment kan missen als kiespijn. Het kan er bij de critici niet in dat tot een dergelijk besluit wordt overgegaan waar het een ziekeninstelling betreft. De bestuursraad bij EBS heeft Parmessar nu geschort en het heeft er veel van dat hij definitief de laan wordt uitgestuurd. Rabindre Parmessar maakte ooit naam als directeur van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.Source link

Comments

Meest Gelezen

Wij verzamelen al het nieuws omtrent Suriname en presenteren dit in een mooi design.

Ons doel is het nieuws overzichtelijker te maken en te bundelen onder één adres.

Selecteer uw krant

Archief

Facebook

Copyright - Worldnieuws.com / worldnieuws.com / Starnieuws.eu / Starnieuws.info © 2016

To Top