Waterkant

Eerste optreden Trafassi 36 jaar geleden


post thumbnail

Deze week is het 36 jaar geleden dat beroemde band ‘Trafassi’ met haar 1e bezetting voor het eerst optrad. Dit gebeurde tijdens de finale van het Nationaal Surinaams Zangfestival Nederland op 11 september 1981 in Marcanti de Hoeksteen. De 1e bezetting bestond uit Edgar Burgos, Harold Biervliet, Iwan Vaudelle(†), Lesley Leeflang en Ricardo Tjon Akon.

De organisatie was in handen van Flash Promotions: Benny Alwart, Milton van Embricqs (R.I.P.) en Roy Ristie. Naast de begeiding van de finalisten van het Nat. Surinaams Zangfestival Nederland, stond er ook een premiere optreden van Trafassi op het programma. De groep trapte af het nummer ‘Brombere’. Het eerste nummer dat deze allroundformatie in haar geschiedenis ten gehore bracht.

De show werd gepresenteerd door Maradj en Gerda Havertong die daarmee haar eerste publieke optreden als conferencier had. De organisatie Flash Promotions heeft een zeer indrukwekkende geschiedenis doorgemaakt. There is more to come, hear and see.

FOTO vlnr: model Marcelia(†), Iwan Vaudelle(†)(drums), Edgar Bugru Burgos(zang), Lesley Leeflang(bas), Harold Biervliet(gitaar), Ricardo Tjon Akon(toetsen).



Source link

Comments

Meest Gelezen

Wij verzamelen al het nieuws omtrent Suriname en presenteren dit in een mooi design.

Ons doel is het nieuws overzichtelijker te maken en te bundelen onder één adres.

Selecteer uw krant

Archief

Facebook

Copyright - Worldnieuws.com / worldnieuws.com / Starnieuws.eu / Starnieuws.info © 2016

To Top