Waterkant

Enige Airbus A340 van SLM vandaag weer operationeel?


post thumbnail

PARAMARIBO/SCHIPHOL, vr 21 apr – De Surinaamse luchtvaartmaatschappij SLM heeft door technische problemen haar enige Airbus A340 de laatste dagen moeten missen. Woensdag vertrok de A340 naar Suriname, maar moest tot tweemaal toe terugkeren naar Schiphol. Volgens SLM-directeur directeur Robbi Lachmising kan er vandaag weer met de A340 gevlogen worden. Hij zegt dat in een uitgebreid gesprek met Luchtvaartnieuws.nl.

Het toestel van de SLM was begin deze week, na een grote onderhoudsbeurt op Malta, nog zonder problemen op Schiphol geland. Na het reguliere vertrek vanaf Schiphol naar Suriname op woensdag ontstonden er problemen met de flaps waardoor het toestel terugkeerde naar Schiphol. “We gingen er vanuit dat de problemen waren verholpen dus kon het toestel opnieuw vertrekken. Echter kwam er na 15 minuten na vertrek een signaal binnen in de cockpit dat er iets niet in orde was en besloot de gezagvoerder opnieuw om terug te keren”.

“Na de twee terugkomst wilden we zeker weten wat er aan de hand was en besloten we niet opnieuw te vertrekken. Ook was de cockpit-bemanning inmiddels uit de uren gelopen. Ik ga er vanuit dat we vrijdag de A340 weer kunnen inzetten en we deze pech achter ons hebben gelaten” aldus de SLM-directeur tegen Luchtvaartnieuws.nl.Source link

Comments

Meest Gelezen

Wij verzamelen al het nieuws omtrent Suriname en presenteren dit in een mooi design.

Ons doel is het nieuws overzichtelijker te maken en te bundelen onder één adres.

Selecteer uw krant

Archief

Facebook

Copyright - Worldnieuws.com / worldnieuws.com / Starnieuws.eu / Starnieuws.info © 2016

To Top