Waterkant

Fernandes trekt zich terug uit wandelmars Suriname


post thumbnail

PARAMARIBO, 19 apr – Het Surinaamse bedrijf Fernandes heeft vandaag besloten om geen onderdeel meer uit te maken van de BVSS Avondvierdaagse (wandelmars) die vandaag begint. Het bedrijf, dat hoofdsponsor van de AVD is, wilde uitstel van de wandelmars vanwege de huidige sociaalmaatschappelijke ontwikkelingen. Maar dat wilde de BVSS niet meldt het bedrijf in een persbericht.

De Directie van Fernandes heeft recentelijk met de BVSS overleg gevoerd of het, gezien de huidige sociaalmaatschappelijke ontwikkelingen, verstandig is de AVD conform planning voortgang te laten hebben. “De BVSS heeft besloten om voor haar moverende redenen de AVD niet uit te stellen. Wij respecteren elke beslissing die de BVSS hieromtrent neemt”.
De meest recente ontwikkelingen hebben echter ertoe geleid dat Fernandes haar naam dit jaar niet uitdrukkelijk verbindt aan dit evenement. Het bedrijf komt haar financiële verplichtingen naar de BVSS wel na.

De Directie van de Fernandes Group heeft deze beslissing genomen op basis van risico overwegingen voor zowel de medewerkers en de mensen die betrokken zijn bij de Fernandes hotspot alsook het publiek dat voor vertier naar de hotspot komt. De Directie geeft aan dat het een zware beslissing is geweest om zo kort voor het evenement haar activiteiten stop te zetten en begrijpt de teleurstelling die het afzeggen van de activiteiten die de sponsor had gepland met zich meebrengt.Source link

Comments

Meest Gelezen

Wij verzamelen al het nieuws omtrent Suriname en presenteren dit in een mooi design.

Ons doel is het nieuws overzichtelijker te maken en te bundelen onder één adres.

Selecteer uw krant

Archief

Facebook

Copyright - Worldnieuws.com / worldnieuws.com / Starnieuws.eu / Starnieuws.info © 2016

To Top