Waterkant

Filmpje moet leden SFB uit Surinaamse gevangenis helpen


post thumbnail

PARAMARIBO, 17 feb – In de tuchtzaak tegen de drie leden van de Nederlandse rapgroep Strictly Family Business, SFB, heeft zich een nieuwe ontwikkeling voorgedaan. Volgens de advocaten van de rappers is er een filmpje opgedoken dat hun onschuld moet bewijzen. In beeld verschijnt een in Nederland wonende man.

De man, een zeker Kishan, beweert dat hij degene is die seksuele omgang had met de minderjarige in kwestie. Ten onrechte zouden Kaene Marica, Francis Edusei en Jacky Osei verdacht worden van het plegen van de seksuele daad. De advocaten van het trio willen het filmpje als bewijsmateriaal opvoeren bij de verdediging. Dat zal gebeuren ook tijdens de eerstkomende rechtzitting begin maart.

Het filmpje moet voorkomen dat Marica, Edusei en Osei nog voor minstens zes maanden in gevangenschap blijven. De vervolging heeft zoveel geëist, met nog een voorwaardelijke straf voor als ze weer een soortgelijke handeling plegen. De drie werden in december aangehouden, kort na aankomst in Suriname. Ze zouden enkele optredens verzorgen. Kaene Marica heeft eerder alle schuld op zich genomen.Source link

Comments

Meest Gelezen

Wij verzamelen al het nieuws omtrent Suriname en presenteren dit in een mooi design.

Ons doel is het nieuws overzichtelijker te maken en te bundelen onder één adres.

Selecteer uw krant

Archief

Facebook

Copyright - Worldnieuws.com / worldnieuws.com / Starnieuws.eu / Starnieuws.info © 2016

To Top