Waterkant

SFB rappers horen vandaag strafeis OM Suriname


post thumbnail

De drie rappers van de formatie SFB uit Den Haag, die in Suriname terechtstaan voor ontucht en het verspreiden van een seksfilmpje, horen vandaag (donderdag) welke straf het Openbaar Ministerie in Paramaribo daarvoor eist. Eerder werd bekend dat de SFB leden Frenna, KM en Priceless(FOTO) een eis van 4,5 jaar riskeren voor een sextape affaire in Suriname. Vandaag houdt de officier van justitie haar requisitoir en zal zij dus ook een strafeis vorderen.

De rappers zitten nu al meer dan 50 dagen vast in Suriname, nadat zij op 28 december 2016 werden aangehouden voor groepsseks met een minderjarig meisje en het verspreiden van een filmpje daarvan. Het meisje zei twee weken geleden, in tegenstelling tot haar eerdere verklaring bij de politie, tegenover de rechter dat ze niet is verkracht, maar dat de seks met een van de rappers vrijwillig was.

Het meisje erkende wel dat de mannen op het filmpje de leden van SFB zijn. Volgens de advocaten van de rappers valt uit het beeldmateriaal niet op te maken dat zij betrokken zijn.Source link

Comments

Meest Gelezen

Wij verzamelen al het nieuws omtrent Suriname en presenteren dit in een mooi design.

Ons doel is het nieuws overzichtelijker te maken en te bundelen onder één adres.

Selecteer uw krant

Archief

Facebook

Copyright - Worldnieuws.com / worldnieuws.com / Starnieuws.eu / Starnieuws.info © 2016

To Top