Waterkant

Task Force moet geweld en criminaliteit Suriname tegengaan


post thumbnail

Dinsdag vond de opening plaats van de vierdaagse workshop ‘Caribbean Citizen Toolkit’, georganiseerd door de UNDP en het Ministerie van Justitie en Politie in Suriname. De VN heeft in 2012 in haar ontwikkelingsrapport opgenomen dat de criminele wanverhouding in het Caraïbisch gebied, een van de grootste factoren is waarom militaire troepen van de VN en de Verenigde Staten samen met verschillende overheden in de regio samenwerken om te interveniëren.

Vooruitlopend op de opening van de workshop heeft de waarnemend minister Ferdinand Welzijn van Justitie en Politie de ‘Carisecure Task Force’, geïnstalleerd. Deze Task Force moet een bijdrage leveren bij de bestrijding van geweld en criminaliteit. Deze werkgroep bestaat uit vertegenwoordigers van overheidsorganen en niet gouvernementele actoren in het maatschappelijk middenveld.

De groep bestaande uit acht personen wordt aangestuurd door minister Ferdinand. De ondervoorzitter is Sieglien Aviankoi van de afdeling Internationale Betrekkingen van het Ministerie van Justitie en Politie.Source link

Comments

Meest Gelezen

Wij verzamelen al het nieuws omtrent Suriname en presenteren dit in een mooi design.

Ons doel is het nieuws overzichtelijker te maken en te bundelen onder één adres.

Selecteer uw krant

Archief

Facebook

Copyright - Worldnieuws.com / worldnieuws.com / Starnieuws.eu / Starnieuws.info © 2016

To Top